Lule te vetmuara – Episodi 235Lule te vetmuara – Episodi 235

17:00 10/10/2020

Atakan gjendet pa jetë nga disa kalimtar.

Si do ta presë Feride dhe vajzat lajmin e vdekjes së Atakan si dhe zhdukjen e Ejlylit?

Kemal detyron Ejlylin të shkruajë një letër. Cila do të jetë përmbajtja e saj?

Çfarë do të kërkojë Songyl nga Zehra?Të ngjashme