Lule te vetmuara – Episodi 247Lule te vetmuara – Episodi 247

17:00 24/10/2020

Si do të jetë takimi nënë e bijë mes Mesudes dhe Ejlylit?

Kemal arrin të arratiset nga spitali. Por çfarë do të sakrifikojë ai që të shpëtojë nga policia?

Songyl dhe Gynej me ndihmen e Zehres arrijnë të marrin një shtëpi ku tashmë mund të jetojnë së bashku.
Të ngjashme