Lule te vetmuara – Episodi 308


Lule te vetmuara – Episodi 308

17:00 07/01/2021

Çfarë do të kërkojë Meral nga Sadriu?

Serkanit kanë nisur t’i shfaqen simptomat e para të sëmundjes.

Çfarë do të vendosë të bëjë ai me pamjen e tij?

Sadri gjen Maxhiden duke u puthur me nipin e tij. A do të mundet ai ta  përballojë këtë skenë tradhëtie?

Çfarë po ndodh në marrëdhënien mes Gynejit dhe Songylit?


Të ngjashme