Lule te vetmuara – Episodi 309


Lule te vetmuara – Episodi 309

17:00 08/01/2021

Zehra mëson rreth lidhjes që Maxhide ka me nipin e Sadriut. Çfarë do të bëjë ajo pas kësaj?

Gynej dhe Kader do të kenë debate të forta me njëri-tjetrin për shkak të Songylit.

Çfarë do të zbulojë Ezhder mbi Meralin?


Të ngjashme