Lule te vetmuara – Episodi 31

Lule te vetmuara – Episodi 31

17:00 15/02/2020

Ejlyl, Songyl, Kader dhe Xhemre shkojnë të pastrojnë një shtëpi në mënyrë që të mund të bëjnë varrin e prindërve të Xhemresë.

Por e gjithë kjo është një kurth i Defnesë për t’i poshtëruar ato para shokëve të klasës.

Si do të reagojë Serkan kur të marrë vesh mbi këtë plan djallëzor të motrës së tij?

Kader shkon përsëri në shtëpinë e nënës së saj. Çfarë do të ndodhë me të?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi