Lule te vetmuara – Episodi 376Lule te vetmuara – Episodi 376

17:00 27/03/2021

Çfarë do të rrefëje Neriman në komisariat?

Selin ju bën një makinë dhuratë Gynejit dhe Songylit. Por a do ta pranojë Songyl dhuratën e saj?

Ali zbulon njolla gjaku në makinën e Nazanit.

A do të mundet Ejlyl të paralajmërojë shoqet e saj për rrezikun që po ju kanoset?Të ngjashme