Lule te vetmuara – Episodi 379Lule te vetmuara – Episodi 379

17:00 31/03/2021

Vajzat janë të tmerruara pasi dyshojnë që Javuz mund të jetë gjallë.

Çfarë ka ndodhur në të vërtetë me trupin e tij?

Çfarë lidhje ka Ezhder me gjithë këtë situatë?

Toprak dhe Feride marrin lajmin e bukur që se shpejti do të bëhen prinder.

Kush do të jetë personi tjetër që do të mësojë mbi të vërtetën e vdekjes së Javuzit.Të ngjashme