Lule te vetmuara – Episodi 384Lule te vetmuara – Episodi 384

17:00 06/04/2021

Vajzat përfundojnë në burg pas vdekjes së Songylit.

Kjo e fundit para se të vdiste lë një letër ku merr përsipër të gjithë fajin për vdekjen e Javuzit.

Sa do të jetë deniimi i tyre?

Çfarë ka ndodhur me Gynejin dhe vajzën e tij?

Neriman vendos të largohet dhe apartamentin e saj ua dhuron vajzave.Të ngjashme