Lule te vetmuara – Episodi 57

Lule te vetmuara – Episodi 57

17:00 17/03/2020

Ejlyl dhe Serkan vendosin të marrin një shtëpi me qera për të jetuar sëbashku larg familjeve të tyre.

Ndërkohë të gjithë shokët dhe shoqet e tyre ndihmojnë sadopak në sistemimin e shtëpisë.

Kader shkon të takohet me Banunë e cila është e shkatërruar plotësisht.

A do t’i lejojë Feride dhe Toprak që Ejlyl dhe Serkan të jetojnë në një shtëpi me qera dhe pa kushte?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi