Lule te vetmuara – Episodi 66Lule te vetmuara – Episodi 66

17:00 27/03/2020

Gokhan vazhdon të përballet përsëri me babain e tij.

Kader dhe Xhenk fillojnë të afrohen më shumë pas ngjarjes së fundit të ndodhur me Kaderin.

Burak kthehet përsëri në shkollë. Si do ta presin atë shokët dhe shoqet e klasës së tij?

Ejlyl ndodhet në rrezik…Të ngjashme