MARAL – EPISODI 37


MARAL – EPISODI 37

17:00 21/03/2017

Maral gjendet në një dilemë të madhe. Duke dashur të tregohet e sinqertë, ajo takon Jigitin. Si do të reagojë ai?

Nga ana tjetër, Sarp ndan shqetësimet e tij me Tason.

Miqtë e Maralit do të hidhërohen pafund kur të mësojnë se Maral do të largohet.

Halis largohet nga shtëpia me një shumë të madhe parash. Kur mbërrin në destinacion, paratë janë zhdukur. Kush i ka marrë ato?

Teksa Maral gjendet në aeroport, Sarp shkon që ta takojë për herë të fundit. Çfarë do të bëjë Maral?

Hakan i kërkon Sarpit që të zgjedhë mes dashurisë dhe hakmarrjes. Cili do të jetë vendimi i tij? 


Të ngjashme