MARAL – EPISODI 40


MARAL – EPISODI 40

11:41 25/03/2017

A ka mundur Halis të identifikojë Sarp në kamerat e sigurisë?

Sarp përpiqet të sqarojë keqkuptimet me Maralin duke i kërkuar asaj të takohen.

Jigit ka shtuar dyshimet e tij dhe vendos të ndjekë Maralin.

E shqetësuar për djalin e saj, Deniz vendos ta marrë atë me vete.

Disa persona sulmojnë Sarpin. Çfarë kërkojnë ata prej tij?

Maral përballet e vetme me zonjën misterioze. Çfarë do t’i thotë ajo?

Nulifer dhe Halis gjenden rastësisht para njëri-tjetrit. Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Çfarë telefonate do të marrë Maral?


Të ngjashme