Narcos – Episodi 10

Narcos – Episodi 10

00:30 05/02/2020

Lajmi për zhdukjen e dy ortakëve të Eskobarit publikohet edhe në media.

ShBA ka prova që ata janë vrarë brënda në “Katedrale”. D

ikush rrëmben agjentin Merfi…

Ushtria kolumbiane rrethon burgun e Eskobarit. I kujt është ky vendim dhe pse?

Cila do të jetë përgjigjja e Pablos?

Si do të shkojnë bisedimet mes Eskobarit dhe zv.ministrit të drejtesisë?

Presidenti Gaviria merr një vendim të rëndësishëm…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi