Narcos – Episodi 4

Narcos – Episodi 4

22:00 15/01/2020

Pablo Eskobar shpallet person i kërkuar dhe për kapjen e tij vihet një shpërbim i majmë. Ku po fshihet Pablo dhe çfarë do të bëjë ai?

Për herë të parë në Kolumbi gjykatesit duhet të mbulojnë fytyren teksa japin vendime kunder trafikantëve të drogës.

Njerëzit e Eskobarit arrijnë të futen deri në Gjykaten e lartë të vendit duke eleminuar të gjitha provat kunder bosit të tyre.
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi