Nehir – Episodi 14


Nehir – Episodi 14

19:30 26/07/2021

Zerin vazhdon të luajë rolin e të sëmurës në mënyrë që Nehir të vazhdojë planin e saj.

Cila do të jetë kësaj here arsyeja e debatit mes Nazim dhe Tarik?

A do të mund të zbulojë Ismet vendbndodhjen e Nehirit?Të ngjashme