Nehir – Episodi 20


Nehir – Episodi 20

19:30 02/08/2021

Tarik i jep puthjen e parë Nehirit. A do ta zbulojë Nazim këtë pabesi të tij?

Për çfarë do të flasë Zara me Nehirin?

Nazim më në fund merr guxim dhe me një mesazh i rrëfen gjithë të vërtetën Nehirit.

Por a do të mund ta lexojë ajo atë mesazh?


Të ngjashme