Nehir – Episodi 45Nehir – Episodi 45

19:30 31/08/2021

Çfarë do të zbulojë Tarik në makinën e Ibrahimit?

Nazim shpallet fajtor për vdekjen e Halilit.

Kalojnë 5 vite dhe Nehir tashmë është bërë me fëmijë. Kush është babai i fëmijës së saj?

Po me Nazimin çfarë ka ndodhur gjatë kësaj kohe?
Të ngjashme