Nehir – Episodi 55


Nehir – Episodi 55

19:30 11/09/2021

Nehir me dhimbje në sytë e saj sheh Nazimin teksa luan me djalin e tij dhe është e detyruar t’i fshehë atij të vërtetën.

Gjatë një mbrëmjeje festive Nazim i jep Baharit unazën që dikur me të i ka propozuar Nehirit.

Si do të reagojë Nehir nga kjo goditje e rëndë nga personi që ajo dashuron?Të ngjashme