Një mundësi e dytë – Episodi 109

Një mundësi e dytë – Episodi 109

17:00 07/01/2020

Lusia dhe Beto zbulojnë se Emili nuk është vajza e tyre dhe se në të vërtetë ajo ishtë një karrem i Lauretës për të futur Lusian në burg.

Nise i tregon Kakaos se përsoni përgjegjës për djegien e restorantit është Azhenor.

Çfarë do të ndodhë me Robervalin?

Si do ta presë Lusia lajmin që fëmija që pret Roza është i Ikaros?


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi