Një mundësi e dytë – Episodi 117

Një mundësi e dytë – Episodi 117

17:00 16/01/2020

Lusia kërkon të dijë nga Beto nëse Valentin është i gatshëm ta takojë atë.

Çfarë do të thuhet mes Ikaros, Manuelës dhe Lusias?

Si është gjëndja shëndetësore e Roshelës?

Marrëdhënia e Kakaos dhe Robervalit sa vjen dhe përmirësohet më shumë.

A do të ketë guxim Karola të përballet me Valentinin?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi