Një mundësi e dytë – Episodi 120
Një mundësi e dytë – Episodi 120

17:00 20/01/2020

Beto kërkon që Lusia të strehohet në shtëpinë e prindërve të tij. A do ta pranojnë Nana dhe Dodo atë në shtëpi?

Valentin takohet me Karolën. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Kakao inaguron restorantin e saj të ri.

Çfarë ka ndodhur me Remin? A ka vdekur ai në të vërtetë?

Të ngjashme