Një mundësi e dytë – Episodi 125

Një mundësi e dytë – Episodi 125

17:00 25/01/2020

Laureta arrin të arratiset nga policia dhe shkon te strehohet tek nëna e saj.

Çfarë do të ndodhë tashmë me  shtëpinë e saj?

Çfarë plani ka Roza tani që Laureta është një e arratisur?

Beto kërkon të dijë nga Karola vendndodhjen e Remit.

Çfarë do të ndodhë me paratë e fshehura të Lauretës?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi