Një mundësi e dytë – Episodi 127

Një mundësi e dytë – Episodi 127

15:30 28/01/2020

Maura, Selma dhe Dunkan tashmë kanë filluar të jetojnë sëbashku.

Roberval kthehet në shtëpi, tashmë familja Ataide janë të gjithë të lumtur e të bashkuar.

Çfarë vendimi do të marrë gjykatësi mbi Lusian? A do të mundet ajo të provojë pafajësinë e saj?

Roza vihet pas Lauretës dhe zbulon vendin ku po fshihet ajo bashkë me Remin. Çfarë do të ndodhë me të?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi