Një mundësi e dytë – Episodi 129

Një mundësi e dytë – Episodi 129

15:30 30/01/2020

Valentin dhe Ikaro arrijnë të kthejnë Rozën shëndoshë e mirë në shtëpi.

Te kush do të gjejnë strehim  Laureta, Karola dhe Remi?

Lusia merr një informacion të rëndësishëm nga një e burgosur. Për çfarë bëhet fjalë?

Remi mdodhet në rrezik…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi