Një mundësi e dytë – Episodi 134Një mundësi e dytë – Episodi 134

15:30 06/02/2020

Roza dhe Maura të  dyja në një ditë  sjellin në jetë fëmijët e tyre.

Roshelë me ndihmen e familjes dhe të Narcizos fillon të ecë.

Çfarë do të ndodhë në marrëdhënien mes Rozës dhe Valentinit?

Gjatë një festë në shtëpinë e Betos Karola dhe Laureta arrijnë të rrëmbejnë djalin e Rozës.

Çfarë do të ndodhë me foshnjën?


Të ngjashme