Një mundësi e dytë – Episodi 58

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 58

17:00 07/11/2019

Karen fillon përsëri punë në shtëpinë e Roberval.

Edgar nga ana tjetër shkon të jetojë në shtëpinë e Kakaos.

Remi zbulon sekretin e Karolës dhe Lauretës.

Kjo e fundit shkon të takojë Ikaron me qëllim që ta vëndosë përsëri kundër nënës së tij.

Edgar arrin të fitojë punë si arkitekt në një kompani prestigjoze. Por çfarë fshihet pas kësaj?

Familja Ataide do të marrë një video mesazh nga Manuela…


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT