Një mundësi e dytë – Episodi 59

Një mundësi e dytë – Episodi 59

17:00 08/11/2019

Remi tashmë në dijeni të sekretit të Lauretës dhe Karolës kërkon të bashkëpunojë me Rozën kundër tyre.

Valemtin mëson që Ariela dhe Lusia janë i njëjti përson.

Familja Ataide janë të  dëshpëruar nga rrëmbimi i Manuelës.

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Valentin dhe Lusias?

Remi fillon dhe shantazhon Karolën…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo