Një mundësi e dytë – Episodi 60

Një mundësi e dytë – Episodi 60

17:00 09/11/2019

Zefa shkon t’i kërkojë Robervalit paratë që rrëmbyesit kanë kërkuar në këmbim të Manuelës.

Cili do të jetë kushti që do të vendosë ai në mënyrë që të ndihmojë në shpëtimin e Manuelës?

Remi vë me shpatulla pas murit Karolën dhe Lauretën.

Çfarë vendimi do të merret për Manuelën?

Roberval kërkon të dijë nga Lusia se kush është ajo në të vërtetë.

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi