Një mundësi e dytë – Episodi 63

Një mundësi e dytë – Episodi 63

17:00 13/11/2019

Nise pranon të punojë në restorantin e Kakaos.

Remi tenton të abuzojë me Lusian por Ikaro mbërrin në kohë dhe e ndalon atë.

Manuela fillin të shesë drogë për familjen e Narcizos.

Çfarë do të thuhet mes Karolës dhe Rozës?

Ikaro i kërkon Manuelës mbështetjen e saj për të ndimuar nënën e tyre.
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi