Një mundësi e dytë – Episodi 65Një mundësi e dytë – Episodi 65

17:00 15/11/2019

Karola mëson që Migel ka përdorur para nga llogaria e Valentinit për të ndihmuar vajzën e Lusias.

Roza shkon t’i kërkojë falje Valentinit dhe të kthehen përsëri bashkë. Si do të shkojë marrëdhënia e tyre?

Ikaro për herë të parë pas 18 vitesh i therret mama Lusias.

Roberval mëson një të vërtetë të hidhur nga Zefa.

Migel sheh Lusian dhe Remin bashkë.
Të ngjashme