Një mundësi e dytë – Episodi 70

Një mundësi e dytë – Episodi 70

17:00 21/11/2019

Lusia del nga spitali dhe gjen Remin që po e pret në shtëpi.

Migel i gjen ata të dy bashkë dhe mendon që Lusia po e tradhëton atë me vëllain e tij.

Valentin ka diçka të rëndësishme për t’i thënë babait të tij.

Roshele mëson pjesën tjetër të historisë, që Zefa është në të vërtetë gjyshja e saj.

Edgar nja një njoftim të rëndësishëm për familjen e tij…


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi