Një mundësi e dytë – Episodi 74

Një mundësi e dytë – Episodi 74

17:00 26/11/2019

Ikaro dhe Migel gjejnë adresën e Belmiros, por ky i fundit nuk tregon asgjë mbi dëshminë e rremë që futi Lusian në burg.

Azhenor pushohet nga puna pasi po bojkotonte punen e gruas së tij.

Roza i tregon Valentinit që do bëhet baba. Por a është në të vërtetë fëmija i tij?

Lusia vendos të largohet me Remin…
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi