Një mundësi e dytë – Episodi 85

Një mundësi e dytë – Episodi 85

17:00 09/12/2019

Si po shkon bashkëjetesa e familjes Ataide?

Remi organizon një festë të madhe në shtëpinë e Karolës. Cila do të jetë mënyra e hakmarrjes së kësaj të fundit ndaj Remit?

Familja Falkao tashmë e lumtur dhe e bashkuar këndojnë të gjithë së bashku në lokalin e tyre.

Valentin dhe Ikaro bëjnë paqe me njëri-tjetrin.

Lusia nga ana tjetër mëson që djali që e mendonte të vdekur jeton…


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi