NJE PJESE E IMJA – EPISODI 143

NJE PJESE E IMJA – EPISODI 143

08:45 17/01/2017

Melek ka ardhur në zyrat e kompanisë “Jorkuhan”.

Dikush do të gëzohet e dikush do të vuajë nga vizita e saj.

Znj. Kimete përpiqet të gjejë formën më të përshtatshme për t’u rikthyer në shtëpinë e saj.

A do të munden Kahraman dhe Elif tja plotësojnë dëshirën?

Defne është e lumtur me vendimin e marrë nga gjyqi. Kush do ta mirëpresë atë?

Meleke dhe Selim janë të gëzuar me njëri-tjetrin, por Xhanan ende nuk është dorëzuar. Çfarë plani do të thurë ajo?

Jakup dhe Shykran nuk janë aspak të kënaqur dhe do të marrin një vendim.

Të ngjashme