NJE PJESE E IMJA – EPISODI 148

NJE PJESE E IMJA – EPISODI 148

08:45 26/01/2017

Kanë kaluar tri muaj dhe është një ditë festive.

Melek dhe Selim po martohen në bashki, në fshehtësi të plotë. Xhanan është do të jetë një nga dëshmitarët.

Nga ana tjetër Myzhgian do të zyrtarizojë marrëdhënien e saj me Xhelalin. Elif përkujdeset për mikeshën e saj. 

Znj. Kimete kërkon një listë të gjatë detyrash nga Xhelali në mënyrë të tillë që t’i japë Myzhgan për nuse. A do ti paranojë Xhelal kërkesat?

Meleke duhet të flasë me znj. Sadete lidhur me martesën e saj.

Maksut dëgjon bisedën mes tyre dhe tërbohet nga xhelozia e inati. Çfarë do të bëjë ai?

Dita e martesës së Xhelalit erdhi. Çfarë dhurate kanë bërë Elif dhe Kahraman për miqtë e tyre?

Ku është znj. Kimete? Të gjithë do të jenë pjesë e dasmës.

Në fund të mbrëmjes, Elif dhe Kahraman do t’i tregojnë familjarëve të tyre planin që kanë për të ardhmen.

 

Të ngjashme