Osmani – Episodi 105

Osmani – Episodi 105

22:00 06/01/2021

Lajmi për sulmin e Osmanit në kala, vjen në kamp.

Pas humbjes së kalasë, vihet në diskutim autoriteti i Savxhes.

A do të arrijë të shpëtojë veten dhe pengjet brenda kalasë?

Si është gjëndja shëndetësore e Ertugrulit?

Të ngjashme