Osmani – Episodi 106

Osmani – Episodi 106

22:00 12/01/2021

Cila është vajza që do të shpëtojë Osmani nga burgu?

Bamsi dhe i gjithë kampi kanë nisur përgatitjet për luftë kundër tekfurit Nikolla.

A ka hequr dorë Ajgul nga hakmarrja për vrasësen e nënës së saj?

Të ngjashme