Osmani – Episodi 109Osmani – Episodi 109

22:00 20/01/2021

A do ta vrasë Osmani tekfurin Nikolla dhe a do të arrijë ai të arratiset nga kështjella edhe pse i rrethuar nga ushtarët e Flatios?

Çfarë kërkon Hazalli nga bashkëshorti i saj?

Si qendron e vërteta me foshnjën e sjellë në kamp nga Ajgyl?Të ngjashme