Osmani – Episodi 123Osmani – Episodi 123

22:00 08/03/2021

Ertugruli dhe Osmani mes lotesh vizitojnë varrin e Halimesë.

A do të arrijë Bamsi të vrasë tekfurin dhe të lirojë babain e Targunit?

Hazall nxit bashkëshortin e saj për të marrë kreun e fisit dhe jo djemtë e Ertugrulit.Të ngjashme