Osmani – Episodi 132Osmani – Episodi 132

22:00 31/03/2021

Osmani merr vesh për vrasjen e Hasan beut nga Flatiusi.

Tekfuri Nikolla bëhet mbrojtesi i të krishterëve dhe duhet të eleminojë Osmanin me një komandant të ri…

Por kush ka hyrë në kështjellë pa dijeninë e tij?Të ngjashme