Osmani – Episodi 139Osmani – Episodi 139

22:00 27/04/2021

Çfarë do të ndodhë me nipin e Osmanit të zënë peng nga tekfuri Nikolla?

Lala fajëson dhe akuzon Osmanin si përgjegjës për fatin e djalit të saj.

A do të mundet Osmani të shpëtojë njeriun më të shtrenjtë të tij?Të ngjashme