Osmani – Episodi 140Osmani – Episodi 140

22:00 28/04/2021

Cili do të jetë fundi i betejes mes Osmanit dhe Flatiusit?

Tekfuri Nikolla merr vesh se kush janë dy spiunet brenda në kala.

Dikush përpiqet të ndihmojë nipin e Osmanit të zënë peng nga tekfuri…


Të ngjashme