Osmani – Episodi 144
Osmani – Episodi 144

22:00 12/05/2021

Targun me njerëzit e saj i kanë ngritur një kurth Balës dhe grave të thera të fisit Kaja.

Edhe Bamsi rrethohet në pabesi nga ushtarët e tekfurit Nikola.

A do të mundet Osmani të shpëtojë njerëzit e tij më të dashur?

Të ngjashme