Osmani – Episodi 153
Osmani – Episodi 153

22:00 15/06/2021

Cili do të jetë fundi i betejës kundër tekfurit Nikolla?

Çfarë po ndodh në kamp mes Balës dhe Malhunit?

Një dyluftim mes Osmanit dhe Flatiusit do vendosë gjithçka…

Të ngjashme