Osmani – Episodi 170


Osmani – Episodi 170

22:00 26/07/2021

Dyndar beu shkon dhe strehohet tek tekfuri Nikolla.

Cili është qëllimi i vizitës së Malhun tek kampi i Kajave?

Osmani është i betuar për ekzekutimin e çdo tradhëtari brenda kampit të tij…Të ngjashme