Osmani – Episodi 204 - Tv Klan

Osmani – Episodi 204


Osmani – Episodi 204

22:00 17/11/2021

Çfarë po ndodh me zonjën Malhun?

Bala nga ana tjetër është tërhequr në çadrën e saj dhe darkon e vetme…

Tekfuri Nikolla përgatitet për sulmin e rradhës në Sogut. Edhe Osmani po bëhet gati për betejen e rradhës…

Goktu vazhdon të ushqejë ndjenja për Zoin, pa e ditur identitetin e vërtetë të saj.
Të ngjashme