Osmani – Episodi 213/2


Osmani – Episodi 213/2

22:00 29/12/2021

Tekfuri Nikolla kërkon të bëjë për vete princeshën e bukur duke marrë miratimin e vëllait të saj tekfur.

Selxhani është e vetmja grua në kamp ku Osmani gjen qetësinë dhe merr këshillat e duhura.

Cili është plani i tre tekfurëve kundër Osmanit?
Të ngjashme