Osmani – Episodi 247
Osmani – Episodi 247

22:00 26/04/2022

Sulltan Mesudi shpall një vendim për djalin e Ertugrulit, Osmanin.

Malhun duhet të gjejë çfarë po kurdis Gyndyzi dhe bashkëshortja e tij.

Çfarë po ndodh me Osmanin e plagosur dhe kush do ta ndihmojë atë?

Të ngjashme