Osmani – Episodi 265
Osmani – Episodi 265

22:00 28/06/2022

Osmani merr vesh një të vërtetë të rëndësishme që ka të bëjë me vezirin Alemshah dhe vëllain e tij Gyndyz…

Tekfuri Nikolla rrethohet nga mongolët. Cili është roli i Osmanit në këtë betejë?

A do ta ekzekutoje më në fund Osmani kundërshtarin e tij të vjeter?Të ngjashme