Osmani – Episodi 269

Osmani – Episodi 269

22:00 11/07/2022

Si do të jetë përballja mes dy vëllezërve?

Nikolla ka marrë vesh për tradhëtinë e kolegut të tij…

Osmani arrin të futet fshehurazi në kampin e tij dhe të takohet me Balën…

Të ngjashme